T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ÜNYE - Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
04523237098
Belgegeçer
04523245907
WEB
https://unyehem.meb.k12.tr
Adres
Kaledere Mah. Belediye Caddesi No64 Ünye/ORDU
Vizyon
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi olarak vizyonumuz; halkımızın milli bütünleşmesini güçlendirecek, yurttaşlık görevlerini bilinçli olarak yapmalarını sağlayacak, kişilerin düşüncelerini, yeteneklerini çağdaş ve bilimsel yöntemlerle geliştirecek programlar hazırlayarak halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan bir merkez olmaktır.
Misyon
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitimi´nin temel ilke ve prensiplerine bağlı, Milli kültürümüzün korunması ve yaşatılmasını hedef alan, halkımızdan her kesimin faydalanabileceği eğitim faaliyetlerini yapan bir yaygın eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :3
Öğretim Şekli :Yaygın
Saatler
Derslerin başlama bitiş saatleri haftanın yedi günü 08:30 - 23:00 saatleri arasında kurs bazında değişmektedir.
Isınma
Merkezi Sistem
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Ana bina , ilçe merkezinde buluna Orta Cami mevkiindedir. Ek bina ise yalı mevkiinde, Eski Meçhul Asker İlkokulu´nun yerinde bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Ünye ilçesi yaklaşık 76bin nüfuslu oldukça büyük bir ilçedir. Doğa güzellikleriyle ve deniz kenarı olması sebebiyle "Karadeniz´in İncisi" olarak anılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ana bina ve ek bina olmak üzere 2 binamız mevcuttur. Ana bina ilçe merkezinin ortasında yer almakta, ek bina ise ilçe merkezine 400m kadar mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır