ORDU / ÜNYE - Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi

Ara

Teşhir salonumuzda sergilenen ürünlerimiz yenilendi, emeği geçen tüm öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ordu Büyükşehir belediyesi ve kurumumuz bünyesinde açmış olduğumuz Aşçı Yardımcısı Kursumuz, Ormek binasında devam etmektedir.

Ara

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk EĞitim merkezi Mdürü Mustafa BİLGİN, öğretmenler günü sebebiyle düzenlediği programda kıymetli öğretmenlerimizin bu özel güzel gününü kutladı.

Haz

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi olarak 01-07 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde taşındığımız yeni binamizda yıl sonu sergimizi gerçekleştirdik. Açılışımız Ünye Belediye Başkanımız sayın Hüseyin TAVLI,Ünye Başsavcısı Sayın Hayri ORMANCI,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür TOKGÖZ, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerimiz, Ünye İ.İ.B.F. Dekanı Prof.Dr. Gürol ÖZCÜRE , okul ve kurum müdürlerimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.Sergide emeği geçen tüm öğretmen ve usta öğreticilerimize, personelimize ve kursiyerlerimize sonsuz teşekkürler..

Haz

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerimiz bugün Ünye Cumhuriyet Meydani'nda gerçekleştirdiğimiz kurs tanıtımları, müzik ve Spor kurslarımızın gösterileriyle başlamıştır...Emeği geçen tüm öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkürler...

May

1 Haziran Perşembe günü saat 12.00'da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kutlama Etkinliğimize davetlisiniz.

May

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı olarak dil eğitiminde dijital bir eğitim platformunu olan DİYALEKT’i 24.04.2022 tarihinde Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’in de katılımlarıyla gerçekleşen lansman programı ile kamuoyuna duyurduk.

Bakanlığımızın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur. Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS’e tüm vatandaşlarımız EBA ya da e-Devlet şifresiyle erişebilir.

DİYALEKT afiş  için aşağıda bulunan linki kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırınız.

Ara

Olgunlaşma enstitüleri, mesleki ve teknik eğitim okulları, halk eğitimi merkezleri ile özel eğitim meslek okullarında üretilen ürünlerin PttAVM aracılığıyla tüm dünyaya açılmasını sağlayan MEB Pasaj platformu,  Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katıldığı törenle kamuoyuna tanıtıldı.

EL NAKIŞLARI KURSU

Saime BULUT öğretmenimizin verdiği El Nakışları Kursumuzdan kareler