ORDU / ÜNYE - Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Hafta içi 12:30-14:40 saatleri arasında Ofis Programları Kullanımı Kursu açılacaktır. Katılmak için unyehem.net adresinden ön kayıt bırakabilir veya kurs öğretmeni Behiye BALLI(05056793309) ile iletişime geçebilirsiniz.

Nis

Hafta içi 09:00-12:00 saatleri arasında Bilgisayar İşletmenliği Kursu açılacaktır. Katılmak için unyehem.net adresinden ön kayıt bırakabilir veya kurs öğretmeni Behiye BALLI(05056793309) ile iletişime geçebilirsiniz.

T.C.

ÜNYE KAYMAKAMLIĞI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezimizde açılacak olan Saç Bakımı ve Yapımı alanında eğitici talepleri alınacaktır. Başvuru işlemlerinin 29 Mart -03 Nisan 2024 tarihleri arasında e yaygın sistemi üzerinden yapılması, başvuru yapanların belgelerinin asılları ile merkeze gelerek onayını yaptırmaları gerekmektedir.

Mrt

Mart Ayı E-Bülteni yayındadır.

III. Hafta Bülten için tıklayınız

IV. Hafta Bülten için tıklayınız

T.C.

ÜNYE KAYMAKAMLIĞI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitimi Merkezimizde açılacak olan Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Eğitimi alanında eğitici talepleri alınacaktır. Başvuru işlemlerinin 26 Mart -01 Nisan 2024 tarihleri arasında e yaygın sistemi üzerinden yapılması, başvuru yapanların belgelerinin asılları ile merkeze gelerek onayını yaptırmaları gerekmektedir.

Mrt

Okulumuzda bulunan Bilişim Teknolojileri sınıfı artık ders dışında da kullanıma açıldı. Öğrencilerin araştırma yapma, ödev hazırlama ve diğer eğitim amaçlı işlemler için bu sınıfı kullanma imkanı artık mevcut. Böylelikle öğrenciler, sınıfın donanım ve yazılım kaynaklarından faydalanarak akademik çalışmalarını daha verimli bir şekilde sürdürebilecekler.

Sınıfın ders dışı kullanımına açılmasıyla birlikte öğrencilere, bilgiye erişimde daha geniş bir imkan sunulmuş oldu. Artık sadece ders saatlerinde değil, okul saatleri dışında da bu teknolojik olanaktan faydalanabilecekler. Bu durum özellikle ödevlerin hazırlanması ve derinlemesine araştırmalar yapılması gereken durumlarda öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak.

Şbt

A2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınav tarihleri 16-17 Mart 2024 tarihinde yüzyüze olarak yapılacaktır.